Πληροφορίες συναλλαγών

Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην Xtrade

Ανακαλύψτε την πλατφόρμα συναλλαγών επόμενης γενιάς. Προσβάσιμη οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στην Xtrade είναι εύκολο και γρήγορο. Το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις προσφορές προϊόντων της Xtrade είναι ένας λογαριασμός.

Ως χρηματοοικονομικό ίδρυμα που υπόκειται σε κανονιστικές ρυθμίσεις συνδυάζουμε τεχνολογίες αιχμής με αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Μόλις η αίτησή σας λάβει έγκριση, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας, στα εκπαιδευτικά μαθήματα και σε πολλά περισσότερα!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βήματα που χρειάζονται για το άνοιγμα λογαριασμού ή ξεκινήστε τώρα τις συναλλαγές με μια Δωρεάν δοκιμαστική πλατφόρμα!


Πώς να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην Xtrade

Βήμα 1 – Ηλεκτρονική αίτηση

Εδώ συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, χρηματοοικονομικές πληροφορίες, καθώς και αποδεικτικά έγγραφα ταυτότητας και κατοικίας. Η ηλεκτρονική αίτηση διαρκεί 5 με 10 λεπτά και η συμπλήρωσή της είναι δυνατή μέσω υπολογιστή, tablet ή συσκευών smart phone.

Βήμα 2 – Διαδικασία έγκρισης

Η διαδικασία έγκρισης ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών περίπου και περιλαμβάνει την επαλήθευση των στοιχείων που παρέχετε στην αίτησή σας και τα σχετικά έγγραφα.

Βήμα 3 – Χρηματοδότηση

Με την Xtrade, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας γρήγορα, με όλους τους βασικούς μηχανισμούς ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων για καταθέσεις και αναλήψεις, οι οποίοι καθορίζονται από το νόμισμα και το κανάλι που επιλέγετε κατά τη διαδικασία κατάθεσης.

*Για να δείτε τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής σε μια συγκεκριμένη χώρα, κάντε κλικ εδώ.

*Απαιτήσεις: 200 δολάρια είναι η ελάχιστη χρηματοδότηση που απαιτείται για το άνοιγμα ενός λογαριασμού στην Xtrade (ισχύει για όλους τους τύπους λογαριασμών).

*Δείτε περισσότερες Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το άνοιγμα λογαριασμού εδώ.


Προσφορές Λογαριασμός Standard Λογαριασμός Premium Λογαριασμός Platinum VIP
Ελάχιστη κατάθεση 200$ 1.000$ 5.000$ 25.000$
Καταθέσεις άνευ προμήθειας
Σταθερά spread*
EURUSD 5 3 3 2
GBPUSD 5 4 3 3
Germany 30 500 350 300 280
Χρυσός 100 70 60 50
Καφές 40 30 30 25
Άργυρος 70 60 60 50
Πετρέλαιο 8 6 6 5
Μπρεντ 8 7 6 5
USDCAD 5 4 4 3
USDCHF 7 5 5 4
USDJPY 5 3 3 3
Εξατομικευμένη εκπαίδευση
Μαθήματα
Ηλεκτρονικά βιβλία
Δοκιμαστικός λογαριασμός
Εκπαιδευτικά βίντεο
Σεμινάρια στο Web
Ημερήσιες εκθέσεις
Σήμα της ημέρας
Τάση της ημέρας
Οικονομικό ημερολόγιο
Βιβλιοθήκη πόρων
Ηλεκτρονική συνομιλία
Χρεώσεις καταθέσεων/αναλήψεων
Χρέωση αδρανούς λογαριασμού
Οι συναλλαγές σε CFD ενέχουν σημαντικό κίνδυνο απώλειας κεφαλαίων. Οι συναλλαγές με FX/CFD ενέχουν σημαντικά επίπεδα κινδύνου και υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε όλο το επενδεδυμένο σας κεφάλαιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τους κινδύνους που υφίστανται.